Instructeurs

Edward 

Mijn naam is Edward Hofstede. Ik ben getrouwd met Alien en vader van 2 prachtige dochters. Ik hou van auto’s, voetbal en een lekker stuk lopen!

Mijn doel is om jou op een professionele manier, maar ook met humor, voor te bereiden op je examen! Daarbij ben ik altijd benieuwd naar de persoon achter de leerling.

Hopelijk mag ik je snel begroeten achter het stuur van een van onze mooie auto’s en zetten we samen de eerste stap naar je rijbewijs. Ik heb er zin in! Je kan me bereiken op 06-22 66 96 36. Wil je contact opnemen? Bij voorkeur doen we dit via Whatsapp, omdat we natuurlijk veel onderweg zijn.

Gea

Hoi, mijn naam is Gea Sipsma en ik woon met mijn man en onze hond in Kampen. Ik heb 25 jaar in het basisonderwijs gewerkt en werk sinds 2015 als rijinstructeur.

Vanaf maart 2018 doe ik dat met heel veel plezier bij Hofstede Rijopleidingen. In mijn “leslokaal op 4 wielen” hoop ik jou op te leiden tot een zelfstandige bestuurder, zodat jij na het behalen van je rijbewijs veilig en zelfverzekerd de weg op kan.

Telefonisch ben ik bereikbaar op 06-36 26 83 84. Wil je contact opnemen? Bij voorkeur doen we dit via Whatsapp, omdat we natuurlijk veel onderweg zijn.

Zie ik je snel in de lesauto?

Karin

Mijn naam is Karin Huisman. Ik woon samen met mijn man Klaas in Ruinerwold.

Ik houd van lezen, muziek luisteren, met bloemen/planten bezig zijn, en natuurlijk van autorijden.

Sinds 5 jaar werk ik nu als rij-instructeur, en daar haal ik veel voldoening uit. Ik vind het heel mooi om iemand zover te krijgen dat hij/zij het autorijden onder de knie krijgt; om na het examen veilig en ook met plezier de weg op te kunnen.

Elke leerling heeft zo zijn/haar eigen manier om nieuwe dingen te leren, en dat vind ik dé uitdaging in dit werk; dat is wat het leuk maakt.

Telefonisch kun je mij bereiken op 06-28 13 73 65

Ik hoop je binnenkort je eerste rijles te geven 😊!

Jan

Hoi, mijn naam is Jan Denekamp. Ik ben getrouwd met Roelie en woon met mijn gezin en onze hond in Zwolle Noord.

Na 30 jaar als leidinggevende te hebben gewerkt en vele kilometers te hebben gereden ben ik sinds 2019 rijinstructeur.

Wat ik gaaf aan dit werk vind is bij leerlingen die nog nooit gereden het wauw gevoel te kunnen geven.

De lessen zijn professioneel, toch vind ik het belangrijk dat het ook ontspannen en leuk moet zijn.

Mijn uitdaging is om je veilig, zelfstandig en vlot de weg op te begeleiden.

Graag help ik je naar je rijbewijs en tot binnenkort in mijn lesauto?

Je kunt contact met mij opnemen opnemen via telefoon en Whatsapp op 06-42 34 54 61

Robert

Hallo allemaal,

Mijn naam is Robert Vis, 50 jaar en ik woon in het centrum van Deventer. Ik heb 3 dochters van 20,18 en 11 dus ik weet wat er speelt bij de jeugd. Dit helpt mij ook om de verschillende karakters goed aan te voelen. In mijn vrije tijd ben ik veel met muziek bezig en drum ik de alledaagse stress van me af.

Al 15 jaar werk ik als instructeur in Zwolle voor verschillende rijscholen. Dit doe ik voor zowel de auto, motor en de brommer. Met heel veel plezier werk ik sinds vorig jaar januari bij Hofstede, waar we van de zomer ook zijn begonnen met de motor en brommer. Hiervoor zijn nieuwe motoren en brommers aangeschaft waar we nog lang van kunnen genieten. Dit is voor mij heerlijk om mee te werken en ik ben dus ook erg gemotiveerd om elke leerling een goede opleiding te verschaffen, om zowel het examen als het zelf rijden goed aan te kunnen.

Al met al hoop ik op een leuke, gezellige doch produktieve manier nog jaren les te kunnen geven en zou ik het heel leuk vinden om je te treffen in de auto of op de brommer en motor. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in.

Telefonisch of via Whatsapp kun je mij bereiken op 06-40 05 07 82

 

Michael 

Mijn naam is Michaël Agteres. Ik ben 43 jaar, 18 jaar getrouwd met Renate en vader van 3 tieners van 17 (Jesse), 15 (Levi) en 11 (Esmée).

Ik ben met veel plezier woonachtig Kampen. Ik hou van sport, voetbal wekelijks en wissel dit af met hardlopen.

Maar je kan me altijd uitdagen voor een ander competitief spelletje :).

 

Ik ben sinds een kleine 2 jaar onderdeel van Hofstede Rijopleidingen en maak hier met plezier deel van uit.

Dit komt omdat ik affiniteit heb met lesgeven en autorijden. Ik geef voornamelijk autorijles op de maandagen. De rest van de dagen ben ik actief bij de Marechaussee, waar ik inmiddels al weer 25 jaar werkzaam ben.

Vanuit mijn andere (fulltime) baan heb ik diverse rijopleidingen gevolgd en ben ik als instructeur werkzaam geweest.  

Vanuit deze ervaring en deze drive heb ik de rijinstructie opgepakt. Weer een mooie uitdaging, met een mooi doel:

Leerlingen opleiden om zelfstandig, veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan met uiteindelijk het vereiste en felbegeerde rijbewijs.

Als je kiest voor kwaliteit, maatwerk en een rijschool die ook oog heeft voor de persoon. Dan kies je voor Hofstede Rijopleidingen en zien we jou wel verschijnen voor de 1e rijles.

En misschien zit je dan naast mij, dan maken we er samen een mooie (leerzame) tijd van met als doel uiteraard het halen van je rijbewijs!

 

Mocht je vragen hebben, laat het me weten.

Ik ben bereikbaar op het telefoonnummer 06-41 64 44 25.

 

 

Nicolien

Mijn naam is Nicolien van Keulen. Ik woon samen met Stefan en onze dochter Elina in Zwolle. We hebben een hond, een heidewachtel, waar ik veel mee wandel.

Na het behalen van de opleiding tot diëtiste heb ik er voor gekozen om rijinstructeur te worden. Vanaf september 2023 ben ik werkzaam bij rijschool Hofstede.

Naast dat ik jouw instructeur ben, coach ik jou om zelfvertrouwen achter het stuur te geven en goede keuzes in het verkeer te maken. Mijn uitdaging is om jou vlot, veilig en zelfstandig de weg op te begeleiden.

Een tip die ik elke beginnende chauffeur zou willen meegeven: blijf altijd je zelf, rijd relax en kijk verder vooruit – want kijken is en blijft gratis!

Wie weet zien wij elkaar in de auto. Je kunt mij telefonisch of via whatsapp bereiken op 06 42 25 71 14

 

Ria

Hoi, mijn naam is Ria Kwakkel, ben getrouwd en heb 2 zoons en 1 dochter. Samen wonen wij in kampen en hebben en hond en een kat.

Sinds kort heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en ben sinds 1 oktober 2023 werkzaam bij Hofstede Rijopleidingen en geef daar les in een automaat. 

Ik ga ervoor om jouw op een leuke en zelfstandige manier de weg op te helpen, zodat je straks veilig de weg op kunt. 

 

Mocht je interesse hebben in het lessen in een automaat, dan kun je me bereiken via whatsapp en telefonisch op 06 42 26 19 58

 

Wim

Hallo allemaal,

Mijn naam is Wim Matthijsse en ik woon samen met mijn vrouw, zoon en onze hond in Zwolle.

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten en met onze hond op pad.

Sinds 14 jaar ben ik rijinstructeur en vanaf september 2020 werk ik met veel plezier bij Hofstede Rijopleidingen. 

Mijn doel is om samen met jouw de juiste route uit te stippelen om je voor te bereiden op je examen, ongeacht je begin niveau. 

Ik ben rustig, flexibel en een tikje  eigenwijs 🙂 

Daarnaast geef ik ook theorie B, dus wie weet zie ik je eerst in mijn klas en daarna in de auto. 

Groet Wim 

 

 

 

Arthur

Mijn naam is Arthur Luitjes en ik woon in Duitsland. Wat verder klinkt dan dat het is.

Sinds 1997 ben ik rijinstructeur en vanaf 2022 werk ik bij Hofstede Rijopleidingen. Ondanks deze lange tijd doe ik mijn werk nog steeds met veel plezier. 

Mijn hobby’s zijn autorijden, sporten, muziek luisteren en drummen net als collega Robert.

In de auto sta ik bekend als prettig gestoord. 

Je kunt me bereiken op 06-38647975. 

Voor wie het aandurft om bij mij te lessen zou ik zeggen: Let’s Rock!

 

Henri 

Hallo toekomstige automobilist!

Mijn naam is Henri Kwak en ik woon in het mooie Heerde op de Veluwe.

Ik woon daar samen met mijn vrouw en onze labrador. Onze 3 kinderen zijn volwassen en zijn de deur al uit. In mijn vrije tijd mag ik graag naar (stevige) muziek luisteren, wandelen met de hond, fietsen met mijn vrouw of bezig zijn met imkeren in mijn bijenstal. Ik ben sinds augustus 2016 rijinstructeur en sinds maart 2020 werkzaam bij Hofstede Rijopleidingen.

Leren autorijden: hoe leuk is dát?                                                                                                Voor de één kan dat best spannend zijn. Krijg ik het schakelen gauw genoeg onder de knie?

Of: hoe zal dat gaan met al die verkeersregels? 

Voor de ander kan de eerste rijles niet snel genoeg beginnen en zijn zenuwen een onbekend verschijnsel.     

Hoe je er ook in staat: mijn uitdaging is om je zo goed mogelijk te leren autorijden, zodat je je straks veilig door het verkeer kan begeven. Ik ben rustig van aard, hou van een relaxte manier van lesgeven en ben op z’n tijd wel in voor een geintje.

Kies je voor Hofstede Rijopleidingen, dan kan het zo maar zijn dat we binnenkort met elkaar op pad gaan richting jouw rijbewijs!

 

 

 

 

 

binnenkort

 

 

 

 

Machtigen

Machtig onze rijschool en vul direct je gezondheidsverklaring in.
Ons rijschoolnummer is: 2362F9
 
Rijschool machtigenGezondheidsverklaring

Kennismakings-les aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.