Opleidingen

Onze opleidingen

Rijles B (auto)

De opleiding voor rijbewijs B wordt gegeven door Gea Sipsma en Edward Hofstede in een Volvo V40. Deze voldoet aan alle gestelde eisen en is van alle gemakken voorzien.

Bekijk rijles B geschakeld

Rijles B (automaat)

De opleiding voor rijbewijs B automaat wordt gegeven door Gea Sipsma en Edward Hofstede in een Opel Corsa. Deze voldoet aan alle gestelde eisen en is van veel luxe voorzien.

Bekijk rijles B automaat

Rijles BE (Aanhangwagen)

De opleiding voor rijbewijs BE, auto met aanhangwagen, wordt gegeven door Edward Hofstede in een Volvo V40 D2, met een tandemas aanhangwagen.

Bekijk Rijles BE aanhangwagen
i

Theoriecursus

We maken gebruik van het MASTER-DRIVE systeem. Je logt in met je eigen mobiel of tablet, waarmee je de vragen kunt beantwoorden.

Bekijk theoriecursus
Z

Opfrislessen

Herkent u zich in 1 van deze situaties? Rijangst, snelweg angst of lang niet gereden? Dan is een opfrisles misschien iets voor u. Dit is mogelijk met onze lesauto, of met uw eigen auto.

Bekijk opfrislessen
Z

Gratis proefles

Vraag vandaag nog je gratis proefles aan. Met de proefles laten we jou zien hoe het is om een auto te besturen en hoe wij jou gaan begeleiden tot een zelfstandige bestuurder!

Vraag gratis proefles aan

Rijlessen B & BE

De rijlessen B en BE worden gegeven in een Volvo V40. Deze middenklasse auto staat garant voor comfortabele en veilige kilometers. Hij is niet te groot en zeker niet te klein. Representatief dus voor de praktijk. Hij is uiteraard voorzien van airconditioning en diverse veiligheidssystemen.

Rijlessen B Automaat

De rijlessen B automaat worden gegeven in een Opel Corsa. Deze compacte middenklasse leent zich uitstekend voor rijles met goed zicht rondom en is van alle gemakken voorzien, waaronder airconditioning.

Opfrislessen

De opfrislessen worden in overleg met u / jou gegeven in een auto naar keuze. Dit is ook in eigen auto mogelijk.

Proefles aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.