Instructeurs

Hofstede Rijopleidingen in Wilsum heeft inmiddels 3 gedreven instructeurs. Op 1 maart 2018 is Gea Sipsma bij ons begonnen en vanaf 12 november 2018 is Jack ons komen aanvullen. Hieronder stellen we ze graag aan je voor.

Edward Hofstede

Mijn naam is Edward Hofstede. Ik ben getrouwd met Alien en vader van 2 prachtige dochters. Ik hou van auto’s, voetbal en een lekker stuk lopen!

Mijn doel is om jouw op een professionele manier, maar ook met humor, voor te bereiden op je examen!

Hopelijk mag ik je snel begroeten achter het stuur van onze mooie Volvo V40 en zetten we samen de eerste stap naar je rijbewijs. Ik heb er zin in! Je kan me bereiken op 06-22 66 96 36.

Gea Sipsma

Hoi, mijn naam is Gea Sipsma en ik woon met mijn man en onze hond in Kampen. Ik heb 25 jaar in het basisonderwijs gewerkt en werk sinds 2015 als rijinstructeur.

Vanaf maart 2018 doe ik dat met heel veel plezier bij Hofstede Rijopleidingen. In mijn “leslokaal op 4 wielen” hoop ik jou op te leiden tot een zelfstandige bestuurder, zodat jij na het behalen van je rijbewijs veilig en zelfverzekerd de weg op kan.

Telefonisch ben ik bereikbaar op 06 36268384. Zie ik je snel in de lesauto?

Jack Hazelhoff

Hoi, mijn naam is Jack Hazelhoff. Ik ben getrouwd en samen hebben we een zoon. We wonen met veel plezier in stad waar ik ook geboren ben, namelijk, Kampen.

Mijn grootste hobby is motorrijden.

Als rijinstructeur wil ik je graag op een leuke en ontspannen manier voorbereiden op je examen. Je kan mij bereiken op 06-40 05 07 82