Instructeurs

Edward Hofstede

Mijn naam is Edward Hofstede. Ik ben getrouwd met Alien en vader van 2 prachtige dochters. Ik hou van auto’s, voetbal en een lekker stuk lopen!

Mijn doel is om jou op een professionele manier, maar ook met humor, voor te bereiden op je examen! Daarbij ben ik altijd benieuwd naar de persoon achter de leerling.

Hopelijk mag ik je snel begroeten achter het stuur van onze mooie Volvo V40 en zetten we samen de eerste stap naar je rijbewijs. Ik heb er zin in! Je kan me bereiken op 06-22 66 96 36. Wil je contact opnemen? Bij voorkeur doen we dit via Whatsapp, omdat we natuurlijk veel onderweg zijn.

Gea Sipsma

Hoi, mijn naam is Gea Sipsma en ik woon met mijn man en onze hond in Kampen. Ik heb 25 jaar in het basisonderwijs gewerkt en werk sinds 2015 als rijinstructeur.

Vanaf maart 2018 doe ik dat met heel veel plezier bij Hofstede Rijopleidingen. In mijn “leslokaal op 4 wielen” hoop ik jou op te leiden tot een zelfstandige bestuurder, zodat jij na het behalen van je rijbewijs veilig en zelfverzekerd de weg op kan.

Telefonisch ben ik bereikbaar op 06-36 26 83 84. Wil je contact opnemen? Bij voorkeur doen we dit via Whatsapp, omdat we natuurlijk veel onderweg zijn.

Zie ik je snel in de lesauto?

Karin Huisman

Mijn naam is Karin Huisman. Ik woon samen met mijn man Klaas in Ruinerwold. 

Ik houd van lezen, muziek luisteren, met bloemen/planten bezig zijn, en natuurlijk van autorijden. 

Sinds 5 jaar werk ik nu als rij-instructeur, en daar haal ik veel voldoening uit. Ik vind het heel mooi om iemand zover te krijgen dat hij/zij het autorijden onder de knie krijgt; om na het examen veilig en ook met plezier de weg op te kunnen. 

Elke leerling heeft zo zijn/haar eigen manier om nieuwe dingen te leren, en dat vind ik dé uitdaging in dit werk; dat is wat het leuk maakt. 

Telefonisch kun je mij bereiken op 06-11 71 38 08

Ik hoop je binnenkort je eerste rijles te geven 😊

Machtigen

Machtig onze rijschool en vul direct je gezondheidsverklaring in.
Ons rijschoolnummer is: 2362F9
 
Rijschool machtigenGezondheidsverklaring

Proefles aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.