Instructeurs

Edward 

Mijn naam is Edward Hofstede. Ik ben getrouwd met Alien en vader van 2 prachtige dochters. Ik hou van auto’s, voetbal en een lekker stuk lopen!

Mijn doel is om jou op een professionele manier, maar ook met humor, voor te bereiden op je examen! Daarbij ben ik altijd benieuwd naar de persoon achter de leerling.

Hopelijk mag ik je snel begroeten achter het stuur van een van onze mooie auto’s en zetten we samen de eerste stap naar je rijbewijs. Ik heb er zin in! Je kan me bereiken op 06-22 66 96 36. Wil je contact opnemen? Bij voorkeur doen we dit via Whatsapp, omdat we natuurlijk veel onderweg zijn.

Gea

Hoi, mijn naam is Gea Sipsma en ik woon met mijn man en onze hond in Kampen. Ik heb 25 jaar in het basisonderwijs gewerkt en werk sinds 2015 als rijinstructeur.

Vanaf maart 2018 doe ik dat met heel veel plezier bij Hofstede Rijopleidingen. In mijn “leslokaal op 4 wielen” hoop ik jou op te leiden tot een zelfstandige bestuurder, zodat jij na het behalen van je rijbewijs veilig en zelfverzekerd de weg op kan.

Telefonisch ben ik bereikbaar op 06-36 26 83 84. Wil je contact opnemen? Bij voorkeur doen we dit via Whatsapp, omdat we natuurlijk veel onderweg zijn.

Zie ik je snel in de lesauto?

Karin

Mijn naam is Karin Huisman. Ik woon samen met mijn man Klaas in Ruinerwold.

Ik houd van lezen, muziek luisteren, met bloemen/planten bezig zijn, en natuurlijk van autorijden.

Sinds 5 jaar werk ik nu als rij-instructeur, en daar haal ik veel voldoening uit. Ik vind het heel mooi om iemand zover te krijgen dat hij/zij het autorijden onder de knie krijgt; om na het examen veilig en ook met plezier de weg op te kunnen.

Elke leerling heeft zo zijn/haar eigen manier om nieuwe dingen te leren, en dat vind ik dé uitdaging in dit werk; dat is wat het leuk maakt.

Telefonisch kun je mij bereiken op 06-36 26 83 84

Ik hoop je binnenkort je eerste rijles te geven 😊!

Jan

Hoi, mijn naam is Jan Denekamp. Ik ben getrouwd met Roelie en woon met mijn gezin en onze hond in Zwolle Noord.

Na 30 jaar als leidinggevende te hebben gewerkt en vele kilometers te hebben gereden ben ik sinds 2019 rijinstructeur.

Wat ik gaaf aan dit werk vind is bij leerlingen die nog nooit gereden het wauw gevoel te kunnen geven.

De lessen zijn professioneel, toch vind ik het belangrijk dat het ook ontspannen en leuk moet zijn.

Mijn uitdaging is om je veilig, zelfstandig en vlot de weg op te begeleiden.

Graag help ik je naar je rijbewijs en tot binnenkort in mijn lesauto?

Je kunt contact met mij opnemen opnemen via telefoon en Whatsapp op 06-42 34 54 61

Robert

Hallo allemaal,

Mijn naam is Robert Vis, 50 jaar en ik woon in het centrum van Deventer. Ik heb 3 dochters van 20,18 en 11 dus ik weet wat er speelt bij de jeugd. Dit helpt mij ook om de verschillende karakters goed aan te voelen. In mijn vrije tijd ben ik veel met muziek bezig en drum ik de alledaagse stress van me af.

Al 15 jaar werk ik als instructeur in Zwolle voor verschillende rijscholen. Dit doe ik voor zowel de auto, motor en de brommer. Met heel veel plezier werk ik sinds vorig jaar januari bij Hofstede, waar we van de zomer ook zijn begonnen met de motor en brommer. Hiervoor zijn nieuwe motoren en brommers aangeschaft waar we nog lang van kunnen genieten. Dit is voor mij heerlijk om mee te werken en ik ben dus ook erg gemotiveerd om elke leerling een goede opleiding te verschaffen, om zowel het examen als het zelf rijden goed aan te kunnen.

Al met al hoop ik op een leuke, gezellige doch produktieve manier nog jaren les te kunnen geven en zou ik het heel leuk vinden om je te treffen in de auto of op de brommer en motor. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in.

Telefonisch of via Whatsapp kun je mij bereiken op 06-40 05 07 82

Nieuw

Binnenkort wordt deze plek ingevuld door onze nieuwe collega’s.

Machtigen

Machtig onze rijschool en vul direct je gezondheidsverklaring in.
Ons rijschoolnummer is: 2362F9
 
Rijschool machtigenGezondheidsverklaring

Kennismakings-les aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.